De praktijk
Praktijk voor Mondhygiëne Eminoglou is een nieuwe vrije vestiging, wat gevestigd zit aan de Europaweg 1D       (Boven de Rabobank) te Zwijndrecht
Naast kwaliteit staat de patiënt in mijn praktijk centraal. Het denken vanuit de patiënt is een belangrijke fundament. Zo wordt per patiënt indiviuele zorg geboden en deze met zorg behandeld. Mijn kennis houd ik op peil door het bijwonen van congressen en curssusen, het lezen van vakliteratuur en het afleggen van diverse toetsingen. Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten (NVM) en lid van de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie (NVvP).

Praktijkhygiëne
In mijn praktijk zijn diverse hygiëne regelingen getroffen wat aansluit op de richtlijnen van het WIP advies. Hierbij kunt u denken aan het dragen van praktijkkleding, mondkapje, handschoenen en beschermbril.                      Tevens ben ik gevaccineerd tegen hepatitis A en hepatitis B.

Legitimatie en BSN (Burger Service Nummer)
Sinds 1 juli 2008 zijn zorgverleners verplicht om hun cliënten te identificeren met behulp van een geldig legitimatiebewijs.
Ik vraag u dan ook altijd om een geldig legitimatiebewijs en uw verzekeringspas bij u te hebben.